Brillbird FutureGel – AcrylicGel oftewel: PolyGel

 

Dé nieuwste methode om nagels mee te verlengen.
Het is een combinatie van Gel en Acryl in een handige tube.

Het nieuwe systeem op gebied van traditionele kunstnageltechnieken. FutureGel ook wel PolyGel genoemd, is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert. Ben jij een professional en wil je alleen het allerbeste voor je klanten? Dan is FutureGel hét perfecte product voor jou.

Het 3-stappenproces van FutureGel zorgt voor perfecte nagels in een handomdraai. Eerst druk je op de FutureGel uit de handige tube en snij je een bolletje FutureGel af. Vervolgens breng je het aan en strijk je het glad. Als je tevreden bent over het resultaat, hard je de FutureGel supersnel uit  onder een LED of UV-lamp.

De Voordelen van FutureGel;
* Snel aan te brengen
* Licht en comfortabel gevoel
* Natuurlijke look
* Supersterk
* Volledig geurvrij.

Vooral de snelheid van aanbrengen zal de professional erg aanspreken. Je kunt meer klanten bedienen in dezelfde tijd! Wie met FutureGel een beetje oefent, kan ongelofelijke resultaten behalen in no time. Wij adviseren een workshop te doen, om met de FutureGel goed te kunnen werken. Mail gerust wanneer de data’s beschikbaar zijn om een workshop te volgen!

Elke FutureGel/PolyGel is anders.
Het is alleen mogelijk om een workshop te volgen met de FutureGel van Brillbird. En is alleen voor professionals/studenten.