Welkom bij Nailzz&More – Brillbird Friesland, professionele groothandel in nagelproducten en cosmetica.

logo385x150

Nailzz&More is een nieuw bedrijf, dat gevestigd is in Sneek. Bij Nailzz&More worden klanten op een eerlijke (no nonsense) manier geadviseerd.

Door regelmatig trainingen te volgen, blijft Nailzz&More, up to date en vind je hier dus steeds de nieuwste trends.  Nailzz&More biedt alles om als succesvol nagelstyliste aan de slag te gaan; op het gebied van gel, acryl, gellak en nail-art van het professionele nagelproduct van BRiLLBIRD

Over BrillBird

bblogoBrillBird filosofie

In het woord BrillBird ‘ Brill ‘ betekent edelsteen; het is schoon, glanzend, sprankelend. BrillBird producten zijn hetzelfde: schoon, glanzend en sprankelend. Vanaf deze parallel komt de BrillBird slogan : Uw nagel is uw juweel . Het tweede deel van het woord BrillBird is ‘Bird’, een gestyleerde vogel , het symbool van vrijheid; met de diverse,  gevarieerde materialen en geavanceerde tools van BrillBird. Iedereen kan de creatieve vrijheid van mooie nagels proeven .

BrillBird stijl

Het is de mooiste taak om de harmonie tussen mode en stijl te creëren , ze lijken zo op elkaar, maar ze zijn echt anders : de mode is dynamisch, snel en veranderend ten minste elke zes maanden. De stijl is constant en onafhankelijk van de snel veranderende wereld van de mode . Style vernieuwt zich ook in bepaalde aspecten en details, maar het behoudt altijd het unieke en essentieel onderdeel van zijn karakter. BrillBird verandert samen met mode : er zijn altijd nieuwe kleuren , nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen , maar in de tussentijd heeft het  zijn eigen unieke stijl , onafhankelijk van de grillen van de mode , dat is een veilig anker te midden van de storm van veranderingen : de BrillBird stijl is elegantie.

slide-1-300x134

Kwaliteit – van onze producten – is voor Nailzz&More minstens zo belangrijk als een scherpe prijs.

Heb je een vraag? Dan staan we altijd voor je klaar. Zo helpen we je om iedere dag het beste uit jouw vak te halen!

Voor meer info kunt je contact opnemen met
Nailzz&More – Brillbird Friesland
telefoonnummer: 06-49941211
of mail naar : info@nailzzmore.nl

Langs komen is ook geen enkel probleem!
Je kunt ons vinden op onderstaand adres:

Penningkruid 82
8607 DK SNEEK